Conscious Clubbin’ #2

Wie de eerste editie van Conscious Clubbin’ in 2019 meemaakte, was getuige van een legendarisch en stomend feest. We wisten dat de verwachtingen hoog lagen: het moest opnieuw een feest voor de geschiedenisboeken worden. En reken maar dat dat gelukt is.

Zaterdag 22 februari 2020 regende het pijpenstelen, maar dat hield de honderden feestvierders niet tegen. Om 21u openden de deuren en draaiden Burrata & Pecorino de eerste plaatjes. De eerste pintjes werden getapt en de sfeer gezet. Terwijl het drukker werd nam het duo van Booty Trap plaats achter de draaitafels. De rij die zich vormde aan de inkom deed ons hopen: zouden we Kavka opnieuw kunnen uitverkopen dit jaar en weer een mooi bedrag kunnen overhandigen aan vzw Humain?

Terwijl het feest intussen echt op gang was en de temperatuur binnen de hoogte inschoot, maakte Booty Trap plaats voor High Grade Sound. Na de vele edities van Boomblast die zij hostten in Kavka, was dit een thuismatch voor hen. Het publiek reageerde dan ook uitgelaten.

En jawel: net zoals vorig jaar hadden thuisblijvers en laatkomers ongelijk. Nog voor 00u30 was Kavka volledig uitverkocht. We tapten pinten op kruissnelheid, en zagen de aanwezigen uitgelaten dansen en zweten, en dan moest Team Damp nog beginnen. Dit duo uit Brugge bracht het feest naar een hoogtepunt. Palmbomen gingen de lucht in en het publiek ging helemaal los. Wat. Een. Feest. Terwijl wie honger kreeg kon genieten van Jamaicaans lekkers van Mama Suzie, kwam als laatste Lom Bom Bashi aan beurt om Kavka plat te spelen. De avond bracht maar liefst 5500 euro op, om opnieuw aan vzw Humain te schenken. Wie het verslagje van de eerste Conscious cooking(s), en ons vorige bezoeken aan Duinkerke leest, weet dat het geld goed terecht komt!

Bedankt aan alle feestgangers, en een extra dankuwel aan de dj’s, fotografen, Kavka, Mama Suzie en alle vrijwilligers. Die 5500 euro kunnen we schenken dankzij jullie. Tot volgend jaar!

Deel deze post met je vrienden

SCHRIJF JE HIER IN OP ONZE NIEUWSBRIEF!

SCHRIJF JE HIER IN OP ONZE NIEUWSBRIEF!

SCHRIJF JE HIER IN OP ONZE NIEUWSBRIEF!