Refugee Walk #7

Het is zo ver: Voor het eerst in 7 jaar gaat het centrale event van de Refugee Walk door in ’t stad. Op zondag 25 september kan je vanuit de Zomerfabriek vertrekken voor een mooie wandeling van 10, 20 of 40 kilometer.  Vluchtelingenwerk Vlaanderen zorgt niet alleen voor de routes maar ook voor een leuke omkadering met hapjes, drankjes en entertainment. Doel van deze tocht? Je solidariteit tonen en geld inzamelen voor mensen op de vlucht.

Ik wandel graag mee!

Hoera, wees welkom in één van onze teams! Bij ons kan je kiezen of je inschrijft voor 20km of voor 40km. Opgelet: deze teams vertrekken op een ander moment, dus je wandelt enkel samen met personen die dezelfde afstand kiezen.

Je betaalt €10 om deel te nemen en krijgt daarvoor hapjes, drankjes en een verzekering in ruil. Je kan bij de inschrijving ook kiezen om een lunchpakket te ontvangen, dat kost je €10 extra.

Van elke deelnemer wordt verwacht minstens €100 sponsorgeld in te zamelen. Bij je inschrijving wordt automatisch een persoonlijke sponsorpagina aangemaakt, die je dan kan delen met je vrienden, familie, collega’s, …

Houd in september onze website of Facebook in het oog om te weten hoe we afspreken op het centrale event om samen te kunnen wandelen. We kijken er naar uit!

Ik wil jullie team graag sponsoren!

Olé, een dikke merci! Klik maar snel door naar onze sponsorpagina. Elk bedrag, groot of klein, is welkom. Handig om te weten is dat je een fiscaal attest ontvangt voor giften vanaf 40 euro. Hiermee krijg je een belastingvermindering van 45%, wat betekent dat een gift van €40 je uiteindelijk maar €22 kost. Het is dus niet alleen voor Vluchtelingenwerk Vlaanderen maar ook voor jouw eigen portemonnee beter om €40 te storten dan €25 😉 Alvast duizendmaal dank!

Samen zijn we solidair met mensen op de vlucht.

Benieuwd naar onze vorige ervaringen? Een terugblik van de vorige drie edities kan je lezen op onze website: Refugee Walk 2021Refugee Walk 2020Refugee Walk 2019.

Nog vragen? Klik hier voor de algemene info over de Refugee Walk of contacteer ons voor specifieke vragen over je deelname bij ons team.

Deel deze post met je vrienden

SCHRIJF JE HIER IN OP ONZE NIEUWSBRIEF!

SCHRIJF JE HIER IN OP ONZE NIEUWSBRIEF!

SCHRIJF JE HIER IN OP ONZE NIEUWSBRIEF!